Информация

Лаково покритие

 

Лаковото покритие е в зависимост от желанието на клиента. При желание от клиента може да предложим покрития специфични за изделието в/у което иска да се нанася. Също изготвяме проекти и дизайни. За повече информация за цени моля свържете се с нас, чрез нашата контактна форма.

 

Метализация

 

Метализацията на детайли също е в зависимост от желанието на клиента. Като цветова гама разполагаме основно със, хром, алуминий, злато, месинг, мед и титан-нитрит. По желание на клиента правим и други цветове от палитрата. Относно цени и питания, моля свържете се с нас през контактната ни форма.

Фолио

 

Относно хидропечатът ни , разполагаме с широка гама от фолиа, по избор на клиент можем да правим уникални авточасти, както и невероятни серийни поръчки. Фолиата с които разполагаме може да ги погледнете в нашата галерия и при евентуален интерес от ваша страна, моля свържете се с нас от тук

Изделия от кевлар, стъкло-тъкани и карбони

 

При желание от ваша страна за работа с нас по проекти, изготвяне и изпълнение на детайли от карбон,кевлар или стъкло-тъкан, моля свържете се с нас

Рефлектори

Цените на рефлекторите варират от 15 до 55 лв. тава са цени БЕЗ ДДС. Основна роля при ценообразуването играе, големината на детайла, неговото състояние и количества. Сроковете също са ориентировъчни и подлежат на изменение, корекция от наша страна. От 6 до 10 работни дни в зависимост от натоварването на персонала. За повече информация се обърнете към Й.Такучев 0887 656515.