Хромиране: Mercedes W111 220S 1962

Фирма Еверт ЛАК изпълни процес по възстановяване покритието на хромирани детайли по ретро автомобил Mercedes W111 220S 1962

Рециклирали сме предната броня, лайстните около фаровете, предната решетка, емблемата и рефлекторите. В обобщен вариант, всичко което се вижда, че е “хромирано” е възстановено до почти оригиналният му вид. 

    Front side chrome finish

 

Също така са рециклирани и капаците на огледала, част от интериора (която за съжаление нямаме снимки), дръжки от вратите, лайстни около прозорците и др.

 

Side view

 

Задната част от детайлите по колата са възстановени цялостно. Задната броня е правена на два пъти, тъй като е доста по-голяма от максимално допустимите размери за нашата машина (80 см дължина). Емблемите, лайстните около стоповете и др. детайли са възстановени до почти оригиналният вид.

 

Back view - chrome finish

 

Целият процес по възстановяването отне до 3 месеца, като детайлите от състояние в което реално няма как да бъдат оправени, бяха възстановени до тоталният им блясък. Сега тази кола изпълнява частни транспортни услуги по балове и сватби. 

 

За повече информация на – 0887 65 65 15

Или ни пишете – тук

Можете да разгледате нашата Facebook страница

Posted on: September 13, 2018, by :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *