За нас

Изглед на най-новата ни сграда

Какво представлява Еверт ЛАК ООД?

Фирма Еверт ЛАК ООД има над 25г. опит в лаковото покритие и над 15 години опит при покритието във вакуумна среда. Разполагаме с 4 400м2. разгъната площ и над 16дка. дворно място, специално оборудвано с машини и съоръжения за скоростно, качествено и рентабилно производство.

Основните ни клиенти са в сферата на бялата техника, детайли за хладилници, фризери, перални и санитарно оборудване за тоалетни. Боядисваме /лакираме/ от най-малките до най-големите детайли. Също така изработваме каски за скейтборд спортове, метализираме и боядисваме за един от най-големите доставчици на ски каски и екипировка в глобален мащаб.

Разполагаме със заделен капацитет за Хидропечат, а детайлите които произвеждаме чрез тази технология са основно за износ в сферата на санитарията. 

Едно от нещата с които сме най-известни по нашите географски ширини е възстановяването на рефлектори. Високото качество, позитивни коментари и дългогодишен опит дават предпоставка да сме едни от най-добрите на пазара. 

От скоро се занимаваме с изработването на изделия от композитни материали. Изработваме изцяло при нас, калници, капаци и други детайли от карбон, кевлар, стъкло-тъкан и смола. Обработката също се осъществява при нас. 

За контакти – тук

За снимки – тук

Към нашата Facebook страница