Фирма Еверт ЛАК изпълнява процес за възстановяване на покритието на хромирани детайли по ретро автомобил Mercedes W111 220S 1962

Рециклирали сме предходната броня, лайстните около фаровете, предишната решетка, емблемата и рефлекторите. В обобщен вариант, всичко което се вижда, че е „хромирано“ е възстановено до почти оригинален му вид. 

Предна страна хром покритие

 

Също така са рециклирани и капацитет на огледала, част от интериора (която за съжаление няма име на снимки), дръжки от врати, лайстни около прозорците и др.

 

Страничен изглед

 

Задната част от детайлите по колата са възстановени цялостно. Задната броня е правена на два пъти, тъй като е доста по-голяма от максимално допустимите размери за нашата машина (80 см дължина). Емблемите, лайстните около стоповете и др. детайли са възстановени до почти оригиналният вид.

 

Изглед отзад - хром покритие

 

Целият процес по възстановяването отне до 3 месеца, като детайлите от състояние в което реално няма как да бъдат оправени, бяха възстановени до тоталният им блясък. Сега тази кола изпълнява частни транспортни услуги по балове и сватби.

 

За повече информация на – 0887 65 65 15

Или ни пишете – тук

Можете да разгледате нашата Facebook страница